Бившата миска Роси Черногорова чака бебе от Боби Манекена. Желязков, както

...
Бившата миска Роси Черногорова чака бебе от Боби Манекена. Желязков, както
Коментари Харесай

Роси Черногорова прежали Лудия, чака бебе от Боби Манекена

Бившата миска Роси Черногорова чака бебе от Боби Манекена. Желязков, както е семейството на мачото, беше дълги години половинка на Маги Сидерова. Роси се похвали сама за събитието, като качи фотография с наедряло коремче.

Черногорова опитва и да се пошегува с почитателите си, като написа, че е прекалила с обяда. Не се знае тъкмо в кой месец е моделката, само че несъмнено двамата с Боби не са губили време за основаване на правоприемник, защото към момента няма и година от обилната им морска женитба. Припомняме ви, че двамата подписаха брак през август предходната година и подвигнаха празненство за знамение и приказ на един от най-луксозните плажове в Приморско.

Това ще бъде трето дете за Роси и второ за Боби. Манекенката остава вдовица преди 8 години, когато брачният партньор ѝ Димитър Стоянов - Митко Лудия, бе разстрелян пред блока, в който живееха в Пловдив, и то пред очите й. От връзката си с Лудия манекенката има две деца - наследник Атанас и дъщеричка Даяна. Боби Желязков пък, както писахме нагоре, е някогашен брачен партньор на Маги Желязкова, с днешна дата Сидерова.

Двамата бяха дружно 15 години и имат наследник – Боби. Разделят се през 2014 година, а години по-късно Маги подвигна обилна женитба с настоящата си половинка Георги Сидеров, чиято фамилия носи и до през днешния ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР